Calobra wintercollectie 17/18

fietsen

De wintercollectie 17/18 van Calobra, vernoemd naar het beruchte wieleroord op Mallorca, schoot ik voor Mantel in en om het station van Arnhem. Make More Miles, de slogan van Calobra, ademt reislust met de fiets. Het liefst die lange ritten in lijn. Wind in de rug… en dan terug met de trein.

2017_09_28_Shoot Calobra (winter), Bas _ Yvonne @ Arnhem (urban) (herfst, winter, Trek Emonda, Cube Attain GTC, Bontrager Rovv, Velocis, Gripgrab, Adidas Zonyk bril, BBB, Cube, Sidi, Nor2017_09_28_Shoot Calobra (winter), Bas _ Yvonne @ Arnhem (urban) (herfst, winter, Trek Emonda, Cube Attain GTC, Bontrager Rovv, Velocis, Gripgrab, Adidas Zonyk bril, BBB, Cube, Sidi, Nor2017_09_28_Shoot Calobra (winter), Bas _ Yvonne @ Arnhem (urban) (herfst, winter, Trek Emonda, Cube Attain GTC, Bontrager Rovv, Velocis, Gripgrab, Adidas Zonyk bril, BBB, Cube, Sidi, Nor2017_09_28_Shoot Calobra (winter), Bas _ Yvonne @ Arnhem (urban) (herfst, winter, Trek Emonda, Cube Attain GTC, Bontrager Rovv, Velocis, Gripgrab, Adidas Zonyk bril, BBB, Cube, Sidi, Nor2017_09_28_Shoot Calobra (winter), Bas _ Yvonne @ Arnhem (urban) (herfst, winter, Trek Emonda, Cube Attain GTC, Bontrager Rovv, Velocis, Gripgrab, Adidas Zonyk bril, BBB, Cube, Sidi, Nor2017_09_28_Shoot Calobra (winter), Bas _ Yvonne @ Arnhem (urban) (herfst, winter, Trek Emonda, Cube Attain GTC, Bontrager Rovv, Velocis, Gripgrab, Adidas Zonyk bril, BBB, Cube, Sidi, Nor

Geplaatst door

Ik ben Erwin. Fietser. Fotograaf. & Beheerder van erwinsikkens.com