Mantel cyclocross shoot

Dat jaarlijkse moment wanneer de bladeren beginnen te vallen, de Ronde van Lombardije is verreden en het fietsseizoen voor de meesten voorbij lijkt te zijn. Tenminste, voor hen die niet al maanden uitkijken naar dit moment… De cross is hier!

Voor Mantel.com schoot ik sfeerbeeld voor de cyclocross campagne 2018.

2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon

2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon

2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon

%d bloggers liken dit: