Mantel gravel & lights

fietsen

Hoewel de focus bij Mantel ligt bij racefietsen en mountainbikes, is er een derde sterk groeiende categorie binnen de sportfietsen; de gravelfiets. Misschien zelfs wel de perfecte avonturenfiets, perfect voor de vele prachtige onverharde bospaden en veldwegen die ons land kent. Al gravelend kom je op de mooiste en meest rustige plekken in de natuur. In de schemer van een steeds sneller ondergaande herfstzon duren de avonden en het fietsplezier nog langer. Voor Mantel schoot ik sfeerbeeld voor najaarscampagnes rondom verlichting en natuurlijk de gravelfiets.
Lights, camera, action!

2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon

2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon2018_10_02_Sfeershoot Gravel en Cross Imogen en Niels (cx, cyclocross, verlichting, trek, cube, liv, castelli, lazer mips, sram, derailleur, crank, singlespeed, schwalbe, koga, met, avon

Geplaatst door

Ik ben Erwin. Fietser. Fotograaf. & Beheerder van erwinsikkens.com